Uw Financieel Plan

Over Ons

Erkend financieel adviseur

Uw Financieel Plan biedt volledige financiële dienstverlening aan particulieren en ondernemers. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring in de bank- en verzekeringswereld, officieel erkende certificering voor onafhankelijk financieel advies en een uitgebreid netwerk van professionele partners.

Lid van Adfiz

Uw Financieel Plan is lid van Adfiz, de branchevereniging voor onafhankelijk financieel adviseurs. De financiële markt is een complexe markt die volop in beweging is. Adfiz en haar leden bundelen de krachten samen zodat laagdrempelig, betaalbaar, onafhankelijk en betrouwbaar advies in stand blijft.

Advieskantoren die lid zijn van Adfiz kiezen met het lidmaatschap vrijwillig te voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen, die hen onderscheidend maken in de markt en bovenal de consument meer zekerheid geven. U kunt hierbij denken aan gedragscodes op het gebied van onafhankelijkheid van advies en integriteit. Zo blijft onze kwaliteit gewaarborgd.

Wij zeggen wat wij doen, wij doen wat wij zeggen. En daar mag u ons aan houden.

Harold Hoeijmans

Advies geven begint met veel vragen stellen en goed luisteren. Daarna worden keuzes gemaakt, om uw wensen en ideeën te veranderen in concrete plannen. Samenwerken aan oplossingen die het beste passen bij uw situatie. Ik doe mijn werk met veel plezier en ben pas klaar als het beste resultaat is gehaald en mijn klant tevreden is.

In mijn vrije tijd ben ik graag op het water als zeilinstructeur, schipper of om zelf lekker uit te waaien. Ik hou van sporten, actie en een beetje avontuur. Natuurlijk vind ik het ook weleens fijn om te genieten van een welverdiende rust, met lekker eten en een goed glas wijn.

Patricia Sciascera

Quisque bibendum, odio vel aliquet auctor, lectus lacus faucib us quam, quis consequat ipsum orci nec tortor. Etiam quis turpis vitae leo venenatis dictum iaculis vitae urna. Vivamus vestibulum ipsum a ex lobortis, eu venenatis lectus viverra. Nullam lacinia eros nec ultricies pretium. Vivamus et nulla nec justo consectetur vehicula vel quis ex. Vivamus et nulla id nibh ultrices rhoncus. Morbi ac massa volutpat, elementum turpis vel, finibus eros. Nam vehicula dui sit amet dictum faucibus.